Facebook

Тиймбилдинг

Допълнителна зала
От 1 до 6 часа
2 - 30
Участници
60
Минути / Игра

Корпоративните събития са една от областите, в които можем да Ви помогнем наистина професионално. Вече три години работим изключително усилено в организацията и осъществяването на корпоративни събития.

Компаниите, които организират тиймбилдинг са в най-различни области: банки, IT, застрахователни къщи, брокерски агенции, фармацевтичини компании и много други. В ескейп стая много ясно се наблюдават уменията за работа в екип. Това е и мястото, в което можете да видите кои са лидерите в екипа и кои хората, на които най-много можете да разчитате. Можете да усетите адреналина и да направите ретроспекция за поведенчески различия в различните типажи хора.

В “Лудостта на Гения” могат да участват отбори до 8 души. Ако желаете да играете едновременно повече хора, имаме изградено партньорство с напи колеги, чиито стаи са на 5 мин. Пешеходно разстояние от нашата ескейп стая.

Ако желаете да направите резервация за фирмено събитие, добре е да направите резервацията по-рано, за да гарантираме свободен времеви слот. Също така, при желание да се почерпите след играта, предлагаме варианти за кетъринг, както и обособена парти зона.

В парти зоната има възможност да наблюдавате играта на съотборниците си. Естествено, само ако вече сте изиграли играта.

За повече информация или въпроси, свържете се с нашия екип чрез електронната ни поща или ни потърсете на +359 878 794 231.

Запази сега!