Facebook

Kid's birthday party

Party center
From 1 to 6 hours
2 - 30
Children / Guests
60
Minutes / Game
Catering
Take a treat

Искате да отпразнувате уникален рожден ден на детето Ви? Знаете ли, че децата, празнували при нас, споделят на свои приятели, че това е най-забавният рожден ден, който някога са имали?

Обирът на банка е забавен, когато е съчетан с много смях и добри приятели. Ето защо Ви предлагаме един нестандартен и запомнящ се празник за детето Ви, където не просто ще се забавлява, но ще използва своите умения да мисли в критични ситуации, да решава логически загадки и да спечели много, много пари. В ескейп стая "РОБ" детето Ви ще изживее едно истинско приключение. На Вас предлагаме 60 минути игра в ескейп стая за децата, а в допълнение изключително атрактивен парти център с диско зала, музикално оформление и множество забавни игри. Играта в ескейп стая е едно от най-предпочитаните забавления и решения за детски рожден ден. Имате възможност да изберете различни пакети, които да отговарят на Вашето търсене. При нас могат да играят до 40 деца, да се почерпят, да попеят и да потанцуват. Нашите опитни аниматори ще осигурят всичко необходимо за едно наистина специално тържество.

In addition, the dose may change, but we will be able to arrange and check - pizza, popcorn, bites and of course. A complete assortment, such as the terms and terms of the order, can be obtained from our team upon request.

За повече информация или въпроси, свържете се с нашия екип чрез електронната ни поща или ни потърсете на +359877702077.

Book now!